En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat etkili kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden zait anatomi yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en balaban yararı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak zirda nokta saha illere görev vermekteyiz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olgunlaşmak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Malzeme: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Böyle bir yangın kapısının üretimlik hediyeı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabil piyasada böyle bir yangın kapısının ederı da başkalık gösterebilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu yangın kapısı kapı fitilleri kullanılır.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın Kapısı kök Yangın Kapısı amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page